HORARIS

Consulta els horaris vigents de Mitja Distància.

Per a la consulta de la resta d’horaris, accediu al web de Renfe, els quadres anteriors poden ser objecte de modificacions per part de Renfe.

* Actualment no hi ha una data anunciada per a la recuperació de freqüències de ferrocarril.

EINES PER VIATJAR

Actualment la oferta transports a la Comunitat Valenciana no està unificada en un portal, pel que hi ha que cercar les diferents eines per a la consulta d’horaris, compra, o seguiment en estat real del trànsit ferroviari. Des de Trens Dignes al Maestrat vos proposem algunes eines que poden resultar d’utilitat per als usuaris del transport ferroviari.

  • APP ADIF: L’administrador d’Infraestructures Ferroviàries té una de les app més completes proporcionant amb temps real les sortides i arribades de cada estació amb el retard previst (Fa distinció entre rodalies d’una banda i per l’altra MD i LD. També és pot consultat l’estat de la xarxa, obres i dades referents a estacions.
  • Renfe Ticket: Permet la compra de bitllets per a serveis de llarga i mitja distància. També permet l’escaneig d’un bitllet per a guardar-lo a l’app.
  • Renfe Cercanías: La última actualització d’aquesta APP permet fer el pagament de bitllets senzills de Rodalies, amb previ enregistrament d’un usuari. També es poden consultar horaris i avisos a la xarxa.